Let’s do this!

Ja men jag ger det ett försök. LCHF it is i några veckor. Katrin Zytomierska gick ner tio kilo, 10 kg, TIO KILO!! PÅ FYRA VECKOR!! Och 19 kilo på sju veckor! Ja i så fall kommer jag definitivt hinna gå ner mina tio kilo innan Greklandsresan!! *wiiiiio* Men som sagt så låter det för bra, enkelt och lyxigt för att vara hälsosamt.

Dagens gourmélunch bestående av ryggbiff, slurpigt god sås och broccoli. Rena rama lördagsmiddag Delux! (Kort datum på köttet; halva priset… Annars hade det inte hamnat i shoppingvagnen, iaf inte en måndag för att ätas till lunch…)

Men å andra sidan så känns LCHF ganska logiskt nu när jag fått mer förståelse för vad det går ut på. Människan klarade sig bra innan bondesamhället tog fart, så varför inte bryta all ohälsa som faktiskt skapats av all sockerbomande snabbmat i form av halvfabrikat och lightprodukter. Min mage vill ju ändå inte ha gluten, färdiglagade köttbullar eller hårda morötter, så why not?!

Orsaken till att jag är skeptisk är pga att jag vuxit upp med att fett är farligt och onyttigt. När jag började med en PT för några år sedan hade jag försökt gått ner i vikt själv men inte lyckats så bra. Äter du något fett då? Det blir svårt för kroppen att släppa bränsle om den går på svält” och ja, det lät ju väldigt sant måste jag säga. Det enda som jag använde i fett-väg då, var olja att steka i och då var det minimalt. Avocado åt jag ibland och även lax. Men gräddsås! Ojojoj… Det var ju bara ok om jag var bjuden på något i stil med Nobelmiddagen typ. Då var det ok att unna sig lite…
Jag har nog blivit viktväktar-skadad efter alla mina omgångar där, som visserligen gav resultat. Jag testade det igen för nån månad sen och gick ner 1 kg på fyra dagar. Men jag höll på att hungra ihjäl!!! Och med min utmattningshjärna så orkade jag inte pyssla ihop mat och planera och räkna och hålla koll. Nä. Better up! Snabbt, lyxigt och enkelt passar mig bättre! Wish me luck!
That’s all. Over and out!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *