Att stå upp för sig själv och sin intuition

Jag hamnar i en situation och får en kraftfull intuition om ett beslut. När jag tänker och känner på det beslut jag vill ta, blir hela kroppen lugn och stolt. Beslutet är inte ändå inte självklart och inget som jag kan ta helt själv. Jag undrar vad jag ska lära mig i denna process och jag vet vad det handlar om. Det handlar om att stå fast i min sanning. Det är inte ofta som jag drar kort för vägledning men Jag kände så starkt att jag skulle göra det idag. Jag drar detta kort:

Stå för det du tror på och dina beslut. Stå stadigt och backa inte. Du kanske behöver försvara det du tror på eller dina beslut. Det är viktigt att du håller på din rätt. Stå upp för din övertygelse. 
 
Så, ännu en gång ska jag träna på att stå upp för mig själv tydligen. Jag fick även ett till kort samtidigt:

Du har resurserna eller förmågan att manifestera det du vill. Livet är magiskt. 

 
Så det är väl upp till mig att fokusera på den utgången som jag helst vill ha, även om jag har en förmåga att vara velig och osäker trots mitt beslut *Sara i ett nötskal*
That’s all. Over and out.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *