NATUREN PRATAR

Idag hade jag en vän inbokad för healing och massage. Jag sov som en prinsessa i natt och var utsövd i morse och kände mig glad och tacksam över det, med tanke på hur trött och låg jag varit i några dagar. Glad i hågen börjar jag röja undan i köket och plocka fram filt och handdukar för att förbereda. Men tydligen så tyckte varken kroppen eller universum att jag skulle ge någon massage. Helt plötsligt får jag feber?! Hur knepigt som helst. Så det var ju bara att avboka, men jag gjorde en distanshealing i alla fall och hoppas det kan sätta igång lite läkning för min vän ❤️ Jag har sovit och drömt knasiga feberdrömmar halva dagen. Orkade ta mig till Statoil och köpte bubbelvatten och en tidning, satte mig i trädgården och åt lunch för att få lite luft.

  
 När jag sitter där i solen upptäcker jag en otroligt fin tulpan i rabatten. 

  
Det kom snabbt mörka moln så jag gick in och ligger nu utslagen i soffan med ena lurvisen och känner mig totalt dränerad på energi. 

  
Jag tittar i Solögas bok om växter för att läsa om tulpanen… 

  
Tulpanen säger: när du mår bra är livet vackert. Visdom: jag tar hand om mig själv och mitt inre. Jag är lyhörd för mina egna behov. Jag ger mig själv det jag behöver. Ta hand om dig själv och dina egna behov först. 

Så det är väl bara att gilla läget och lyssna på kroppen helt enkelt… Och jag hoppas att Du gör detsamma ❤️

Kram och Kärlek

Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *