Kvinnas Kraft!

Idag är vi många kvinnor som lever betydligt mer i vår maskulina energi än vår feminina energi. Vi stressar och pressar oss själva till det yttersta för att visa vad vi går för, vad vi kan.

Men är det verkligen det vi gör?  Nej! Om vi ska vi visa vad vi kan och vad vi går för bör vi plocka fram vår starka kvinnliga kraft! Och den har Du! Du kanske bara inte är medveten om den just NU eller bara tillfälligt glömt bort den: Det är helt okej min vän ❤️  

Vi har något som män inte har. Vi har en moder som ger liv i oss; vår livmoder! Hur ofta tänker du att du har Den och vad den kan ge dig? Det är här det kan växa fram ett nytt liv: både i dig själv eller i form av en bebis.

Ta dig tid att känna in din livmoder. Lägg dig ner. Lägg händerna under naveln; som en trekant med tummarna vid naveln och pekfingarna ner mot venusberget. Andas medvetet och låt andetaget landa i ditt djupaste. Låt din livmoder få slappna av!   

Det sägs att OM du och din sexpartner slappnar av tillsammans inuti dig och bara är i nuet och andas, slappnar livmodern av till slut och pussar på honom. Visst låter det härligt? Egentligen blir faktiskt livmodern rädd när någon helt plötsligt kommer in i en jädrans fart och i princip “attakerar” hålet. Då kryper livmodern in och gömmer sig! Leka kurra gömma eller tittut … It’s up to you!

 

Hur öppnar vi upp allt då? Så vi får vara de kvinnor vi är innerst inne? Vi kvinnor måste röra mer på oss! Röra på våra höfter och väcka upp vårt bäcken som ofta är förstenat för att vi går runt och spänner oss och ska matcha in i ett uppstramat samhälle. Nä! Better up!! Sätt på er en kjol eller klänning, vicka på rumpan och känn dig stolt över den Du är, Din kropp, Din sensualitet och Dina fantastiska kurvor. Och inte att förglämma! Dina bröst!

 

Be your Self. Be a woman and be dawn proud of it! 

That’s all. Over and out!  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *