Onsdagsvägledning

Onsdag igen och dags för kortdragning bara för er ❤️

Idag har ni hela sex stycken kort att välja på! 
Two of Spring.

Du är påväg mot en härlig början. Du känner det som att du har hela världen med dig! Beslut om den närmaste framtiden ligger vid din sida och det enda du behöver komma ihåg är att det är säkert att chansa. Om du hade precis allt du behöver framför dig, vilket skulle bli ditt nästa steg då? Fundera och gå sen snabbt framåt. Det finns många möjligheter på vägen. Nya bekantskaper kan visa sig så se till att ni ligger på samma nivå för att kunna ha nytta av varandra. 

Kortet står även för:

– En ljus framtid

– Gemensam strävan

– Framgång genom hårt arbete.

– Stora framsteg.

Eight of summer

Det här kortet representerar att du valt att lämna en situation som inte längre var bra för dig. Det är ett beslut som du själv har tagit; ingen annan har påverkat dig. Detta kanske känns som en utmaning eller rent av en härlig lättnad.

Ta små steg i taget tills förändringen ger dig det du vill. Eller så tutar och kör du direkt! Det viktigaste är att du uppskattar situationen som ärlig och öppet för att gå vidare till glädje. Var inte rädd; Du ÄR redo! 

Kortet står även för:

– Flytt

– Jobbrelaterd förändring 

– En vändpunkt 

– Sökande av en djupare förståelse.

– Andligt växande.

– Inse att det finns mer i livet än det vi ser med ögat.

Seven of Summer

Det finns för- och nackdelar med nästan alla beslut. Du behöver ta ditt beslut nu. Att skjuta upp saker och ting är inte längre ett alternativ. Ditt val kan komma att påverka det bästa för dig psykiskt, emotionellt, ekonomiskt, intellektuellt eller andligt. Att inse att du alltid har ett val är upplyftande för din personliga kraft. Men det betyder även att du har ansvar för resultatet av dina val. Dagdrömmeri är alltid härligt, men det kan även leda till att du inte gör det du ska och saker drar ut på tiden. Tiden är inne att bestämma dig NU!

Kortet står även för:

– Önsketänkande 

– Återfå fokus på rätt sak

– Överanalysering

– För många val

Prince of Autumn

Du behöver inte alltid skynda dig fram. Vissa vill gärna ha en plan först. Låt det ta tid. 

Kortet står även för:

– Försiktiga och kloka beslut.

– Hårt jobbande person.

– En naturkär person.

– Noggrann med detaljer.

– Sätta andra personer först.

Five of Autumn

När livet utmanar en är det alltid okej att be om hjälp; be om andlig vägledning! Universum, änglar, guider och älvor finns alltid omkring oss och bara väntar på att få hjälpa till. Hjälp kan plötsligt dyka upp på många olika sätt. Det kommer vägledning varje dag så länge du ber om tydliga svar. Så kom ihåg att lyssna! Det kan vara en person som säger något, ett inslag på radio eller tv, en artikel eller en annons som fångar din uppmärksamhet. När du fokuserar på negativa saker i ditt liv och allt som gör dig olycklig, blir det svårare att höra och göra de rätta valen. Detta kallas för Självuppfyllande profetior. Så håll dina tankar positiva och fokusera på det Du verkligen vill ha!

Kortet står även för: 

– Att känna sig hindrad på grund av ekonomiska skäl.

– Dålig timing för karriärbyte.
– Att tro att du är ensam fastän du inte är det.
– Hälsobekymmer.

Six of Autumn
Det är viktigt att du delar din framgång. När du ger till dem som behöver, ger universum tillbaka! Att ge behöver inte betyda att man ska ge någon pengar. Det finns de som hellre behöver din tid som tex volontär. Du kanske har bra råd eller instruktioner att ge till en lärling/elev. Var klok i ditt givande. Det är viktigt att veta att organisationen som du hjälper är seriös och gör ett ärligt och bra jobb. Ta reda på fakta om vilken förening som du kan lita på. 

Kortet står även för:

– Balans mellan givande och tagande.
– Tillhanda hålla det som verkligen behövs.

– Ge till välgörenhet.

– Pengar för utbildning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *