Energirening 

Både mitt inre och mitt yttre kändes helt ur balans i går kväll. Jag bad om vägledning för båda delarna och fick till mig detta:

– Detoxjuice med lime, ingefära, kiwi, äpple och bladspenat.

– Energirening i hela huset!

– Pukka Detox te

Så, med det sagt åkte jag och handlade ingredienser till min detoxdrink. 

Allt ekologiskt såklart 👌
Hittade lite super-mega-pulver i skafferiet oxå 👍
I med vatten och mixa!

Jag var lite skeptisk till de sura ingredienserna tillsammans med spenat och ännu mer skeptiskt till att jag fick för mig att slänga i pulver oxå; men vet ni?! Det blev så fräscht och gott!

Ja, sen var det dags att rena huset. Alla gör vi på olika sätt. Idag gjorde jag så här:

Först på med skön, lugn musik som jag vet att jag blir lugn av. (Min lista “calm” på Spotify om ni vill låna; sök på bamsesflicka eller Sara Ros, så ska min profil med tillhörande listor komma upp)

Meditation i tystnad med lite musik i bakgrunden. När jag kommit ner och landat i min meditation fortsätter jag att visualisera mitt hus och alla rum. Jag ser mig själv sitta i meditationsställning i varje rum; ett i taget. Utifrån mig själv visualiserar jag min healingenergi tills rummet känns fyllt. 

Efter meditationen går jag ett varv i huset med salvia och låter det bolma så mycket det behövs – dock inte så pass att brandlarmet går 😊 Öppnar dörrar och fönster lite här och där och låter det fläkta in och ut lite frisk luft. 

– Går en vända till och sprejar lite Sacred Spirit Spray som luktar betydligt godare än salvian 👍😊

En härlig blandning av citron, lavendel, apelsin, bergamott, rosmarin och cederträ.

Om det blev bättre? Absolut! På eftermiddagen fick jag en ny och gladare känsla i kroppen. Till och med sambon – som inte ens visste om att jag gjort en reningsritual idag – kom hem och kände av rena och mysiga energier sa han. Då har man lyckats rätt bra med sitt reningsarbete 👌

Nu sitter jag med detox-te i soffan med katten och dottern. Mys!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *