Vad är det jag missar?

Jag.

Är.

Så.

Trött.

Från att ha haft ett helt team som stöttat mig, känner jag mig totalt utslängd på gatan utan både mat och täcke – metaforiskt alltså…

Just nu står jag helt utanför systemet tydligen. Så nu är det inte bara en dust med FK. Nu måste jag även jaga rätt på rätt hjälp för att få rätt hjälp hos AF fastän jag följt all information som inkommit från både FK och AF.

Det ligger papper, kuvert och massa mail hos mig nu som bara blir en enda kladdig gröt i min trötta utmattningshjärna. 

Jag blir mest ledsen även om jag däremellan känner mig jävligt förbannad, men det är jag egentligen för trött för att vara så det slutar bara med att jag gråter, för jag är så trött. Helst vill jag bara sova hela tiden för jag är så trött. Men då blir ju ingenting löst medan å andra sidan så blir jag bara mer trött och mer utmattad.

Igår skrev jag massor av mail till alla inblandade och googlade information åt höger o vänster. Somnade som en nockad gris igår kväll och vaknade med typ träningsvärk; benen som bly som om jag kört ett extra långt tabata-styrke-pass eller sprungit maraton. Hur är det ens möjligt? Träningsvärk i benen efter att ha skrivit mail?? Huvudvärk skulle ju kännas mer logiskt. Men det var samma sak förra veckan efter en dags mailande. Så knäppt. Stackars lilla kropp.

Jag funderar på vad jag gör för fel i min andlighet när jag stöter på alla dessa motgångar och strul. Vad är min plan? Skickar jag fel signaler ut till universum? Jag tycker att jag tänker positivt. Jag visualiserar. Jag skickar ljus, kärlek och blombuketter mentalt till alla inblandad för att inte bli bitter och vända allt till negativ energi. Men ändå fortsätter det att strula bara ännu mer. Vad är det jag missar? Ja jag vet inte… Det enda jag vet är att 

Jag.

Är.

Bara

Så.

Jäkla.

Trött.

8 kommentarer till “Vad är det jag missar?”

 1. Hej Sara,
  Du är inte så trött som du känner dig….Förlåt….skriver i all välmening å har ingen förklaring till varför jag gör det men fick en stark ” magkänsla” att bara göra det.
  Teamet är med dig, det Stora teamet, 💪.
  Du har kraften, styrkan inom dig, Tillit till den och till dig själv,…läxan?
  Du har varit i denna konsultationen innan, vad är annorlunda denna gången?
  Du har svaret inom dig själv, Gör denna gång annorlunda, vänd på det. Tänk utanför boxen. Använd det som du upplever motigt till din fördel,
  Jag stannar här, kanske jag rör till det för dig,…💖
  Välj du, Mina kontaktuppgifter har du. Kramis Ulrika

 2. Oj.. jag känner igen mig. Meriterar i massor.. men somnar nu oftare innan jag ens kunnat börja meditera. Men det är väl ett äventyr att våga lite på universum. Eller hur??
  Hoppas det vänder för oss snart. ❤️

  1. Ja det är det verkligen 😊 Men jag får jobba extra hårt På den där tilliten emellanåt. Tack och hoppas allt går bra för dig oxå. Kram ❤

 3. Känner igen mig exakt i frågeställningen vad det är man gör för fel rent “andligt”…men jag tror att man kanske inte får svaren förrän efteråt, när man har lärt sig läxan. När man är mitt uppe i allting är det svårt att se….är själv utmattad och det känns som livet bara står på paus och det enda man gör hela dagarna är att reda ut olika problem….och utan ork, kraft och inspiration är det svårt att veta i vilken riktning man ska gå också, när ens energi bara är statisk. Du ska veta att du inte är ensam! Stor kram till dig hoppas det lättar med tiden <3

 4. Samla änglarna runt dig öppna upp dig be om det Gudomliga ljuset få stråla hela kroppen och auran stäng dig efter det se alltid till att du är jordad. Skickar healing till dig om ditt högre jag vill det. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *