Två tips för att må bra!

Hur har ni det i höstrusket? Det är mysigt med höst, men jag tyckte att sommarn var lite si så där så vi tog en höstlovsresa till Rhodos. Den absolut bästa semesterresan ever; eller iaf den bästa på flera år. Vad gör denna resa så bra då? Jo, för att JAG mår BRA!! Ni som följer mig vet ju att jag har kämpat i många år med att läka från en utmattning och däremellan haft depressioner. Oturligt nog har vi tidigare lyckats planerat in utlandsresorna mitt i byte av mediciner eller en mycket stressfylld period.

För 3,5 vecka sedan ökade jag på en medicin; den som ska hjälpa mot depression (lamictal) Och i somras ökade jag på en annan medicin (brintellix) som ska hjälp mot ångest. Med andra ord har det varit en sämre period. Orsaken är stress. Plus att jag ätit den absolut lägsta dosen på medicinerna.

Resan bokades för bara nga veckor sedan och jag höll tummarna att jag skulle få känna mig ngt så när pigg när det var dags att åka. Och så blev det. Jag brukar vanligtvis stressa upp mig extra mkt inför resor; ni vet packning, tänkt om ngn blir sjuk, flygresan osv osv. Men nä, allt flöt på. Och aldrig någonsin har jag känt mig så landad och lugn som nu. Njuter av ALLT! Så tacksamt och efterlängtat!

Okej. Nog om mig och mitt! Hur mår Du?! Om du känner dig lite nere så börja med att skriva tacksamhetsdagbok (om du inte redan gör det).
Ibland tappar vi det där flowet i livet och allt känns plötsligt fel. Men så fort man börjar skriva upp vad man är glad och tacksam för så är det som att trycka på en knapp och allt blir typ magiskt! Jag gjorde nyss detta; plockade fram en bok som jag läst och följt till och från. Och resultatet är detsamma som alla andra gånger; 1-2 dagar och du känner dig gladare och allt känns mer chill. Jag läser denna bok:



Denna bok är en uppföljare till The Secret med övningar för varje dag i 28 dagar. Och du använder övningarna precis som du vill; i tur och ordning varje dag eller en övning lite då och då.

Dagen efter att jag började med boken vann jag pengar på lotto; fyrsiffrigt!! Inte nog med det fick jag tillbaka pengar från städfirman för kompensation för att jag varit missnöjd; mer pengar än jag hade räknat med! Jag kände mig piggare och gladare och fick energi till att få ordning på massor av saker. Dagen efter hittade jag halva priset på en ”top till tå lyxbehandling” på ett lokalt SPA. Vi hamnade på bästa hotellet ever med all inclusive så det heter duga! Välkomstchampange direkt vi kom innanför entrédörrarna och gratis massage! Halleluja! Sååå bra och skön massage!! Så nu fortsätter jag med denna tacksamhet ett tag till! Vad finns det mer för spännande att upptäcka?! ?

Nästa sak som får dig att må bra och höja självförtroendet är att flirta med dig själv i spegeln varje dag; ”Hello beautiful!” Tillåt dig att känna dig snygg och vacker! Tillåt dig att våga vara vacker! Det gör så mycket för både själen och sinnet.

Lycka till med allt ?

Namaste

Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *