Your Vibe Attracts Your Tribe

Som kvinna i västvärlden kan vi snabbt tappa vår inre kraft då stress och karriär framkallar den maskulina energin i oss. Maskulin – vs feminin energi har egentligen inget att göra med om du är man eller kvinna. Vi har alla en del av varje i oss. Manlig energi sammankopplas med karriär, analyserande och målinriktning och det finns mycket handlingskraft i denna energi. Detta är såklart egenskaper som vi alla har nytta utav, men som kvinna tappar vi bort en del av vår kvinnlighet när fokus sätts på dessa färdigheter. Den kvinnliga energin präglas av intuition, omhändertagande, kreativitet, sårbarhet och öppenhet.

Vad händer då när vi fastnar i den maskulina energin? Vi kör på, gasar och har en tro om att vi fixar allt. Vi löser problem. Vi riskerar att bli utbrända.

När detta händer behöver vi snabbt hitta tillbaka till vår sanna essens och vår egen unika Powerkvinna. 

Det kan vi göra genom att:

  • Vara ute i naturen
  • Dansa; så enkelt som att dansa loss lite i köket när du lagar mat.
  • Ta ett varmt bad med härliga oljor.
  • Meditera med handen på hjärtat.
  • Tillåt dig att beröras på kroppen av din partner eller en avslappnande massage.
  • Flirta med dig själv i spegeln.

Ja, det finns många olika saker vi kan göra som inte behöver innefatta en hel helgkurs för dyra pengar. Kraften finns ju redan i oss även om den blivit lite bortglömd.

Du har kraften att förändra din energi på ett ögonblick. Kom ihåg att det du projicerar blir din verklighet. Energierna du sänder ut är starkare än du tror; gå, sitt, gör och klä dig som den du vill vara! Umgås med människor som ger dig energi och lockar fram skratt och lekfullhet. Sätt armarna i sidan och sträck på dig kvinna!

Din närvaro är din styrka!

Tips; just nu har jag en GiveAway på min instagram @hold_your_space där du kan vinna lite hjälpmedel för att komma närmare dig själv.

Namaste

Sara

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *