Be careful what you wish for!

Jag tänkte berätta ett exempel på hur det kan gå när man sätter intentioner och önskar sig något från universum och inte är tillräckligt tydlig, så universum i princip kör den snabbaste vägen.

Det hände nämligen mig nu efter nyår.

Mina intentioner för det nya året var:

Ta hand om mig själv kroppsligt, själsligt och mentalt genom att regelbundet träna och meditera. Äta mat som min kropp tycker om; inte mata den med sånt som den helst inte vill ha som t ex gluten, massa socker och onyttiga fetter. Jag tänkte även börja året med minst en månad utan alkohol; White January ni vet. Och även hjälpa kroppen till att må så bra som möjligt genom att även boosta mig med vitaminer som jag tror att kroppen behöver. HÄR är misstaget man lätt kan göra! Jag tänkte tanken med tänkte att ”äsch, det är lugnt!” Jag borde lagt till ”jag vill allt detta och samtidigt må bra hela vägen”

Ja, det blev istället en snabbvariant av förloppet; detox deluxe kan man väl kalla det.

Jag fick inflammation i både i gallan och bukspottkörteln. Legat inlagd på sjukhuset fyra dagar med dropp. Så ja, då var ju biffen fixad så att säga. Så det bli extremt hälsosamt någon månad framåt så mina organ får läka i lugn och ro. Ja, men tack universum för den snabba leveransen.

Tänk på detta när ni önskar er något.

En annan önskan som jag verkligen är tydlig med är när jag önskar mig större summor pengar. Då lägger jag ALLTID till ”och att alla får må bra under tiden” Annars kan det i värsta fall bli quick fix där någon i värsta fall dör och du får en större summa pengar från ett arv. Och det vill vi ju inte, eller hur!?

Ta hand om er!

Namaste

Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *