Onsdagsvägledning!

Äntligen! Har ni längtat efter onsdagskorten? Idag har jag dragit kort nere vid havet; därav ett lite senare inlägg än vanligt då jag inte haft tillgång till wi-FI förrän nu. 

Håll till godo!





1) Du är djupt klarseende. 

Lita på det du ser för ditt inre öga såväl som det du ser med dina fysiska ögon. Det du ser hjälper dig med helande, undervisning och vägledning. 

Du får det här kortet för att hjälpa dig att tro på de syner som du ser för ditt inre öga. Det kan vara syner i drömmar eller fysiska tecken som t ex återkommande siffror, fjädrar, mynt, ljussken osv. Se allt detta som en klar vägledning till rätt destination!

2) Skaparkraft.

Använd dina andliga gåvor och dina naturliga förmågor för att dra till dig det du önskar.

Med det här kortet vill änglarna påminna dig om dina medfödda andliga förmågor. Du kanske har klagat på något eller känt dig som ett offer för någon annans vilja. Det här kortet är en påminnelse om att du har kraft att förändra allt i ditt liv genom att använda dina naturliga andliga förmågor till manifestation. Du har kraften! När du klagar ger du bort kraften till andra. Klagomål är negativa affirmationer som drar till sig mer av det oönskade. Byt ut din gamla vana att klaga mot visualisering och vilja. Det är ett mer hälsosamt sätt att få det du vill ha. Och vet du? Det fungerar! 

Övning: tänk på en situation som du vill förbättra. Rita, skriv eller gör ett collage av det du vill ha. Titta på dina önskemål varje dag och fundera inte på hur de ska förverkligas. Om du kommer på dig själv med att tvivla på din förmåga att skapa din verklighet så säg: Jag tror på överflöd, mirakel och att jag kan få det jag vill. Jag accepterar att den tanken är sann och skapar min verklighet. 

3) Har du bett dina änglar om hjälp? 

Dina änglar vill hjälpa dig med den här situationen men de behöver ditt tillstånd innan de kan ingripa i din fria vilja. 

Detta kort antyder att du har försökt att klara allt själv och hitta lösningar och svar på egen hand. Dina änglar håller sig runt dig hela tiden och väntar på att du ska ge dem grönt ljus så de får hjälpa dig. Det spelar ingen roll om du ber om hjälp högt, tyst eller i skrift. Det viktiga är att du gör det! Universum ingriper aldrig utan din tillåtelse! 

4) Släpp,rensa, ta bort.

Använd bara positiva ord och tankar eftersom de snabbt tar form i verkligheten. Be änglarna att rensa bort effekter av gammalt negativt tänkande. 

Har du klagat eller oroat dig sista tiden? Ser du dig själv som ett offer för omständigheter eller människor? Kortet pekar på att du har använt negativa affirmationer när du har beskrivit dig själv i olika situationer. Du måste bli mer medveten om vad du säger, tänker och skriver om dig själv. Dina tidigare val av ord har blockerat dig, men blockeringarna hävs i och med att du väljer positiva ord. 

Kram till er från ett varmt Rhodos ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *