Tålamod, Sara, tålamod..,

Är det nåt jag har dåligt med så är det tålamod…. Åååå som jag behöver det nu! 

Läkarna säger till mig: Du kan inte stressa dig ur stressen! Nä, jag har förstått det… Men nu har jag lyssnat på sköterska och läkare och bara varit (så gott som hela veckan iaf…) Så nu vill jag vara läkt, leva ett vanligt vardagsliv, träna, dansa, yoga och utmanas! Men nähädå… 

Så i eftermiddags satt jag och grät och kände mig så jävla bitter och förtvivlad för att jag inte orkar läsa som jag är van vid! Guu vad jag saknar att LÄSA!!! Krypa ner lite extra tidigt i sängen och försvinna in i en bok i flera timmar… Då hade jag varit klar med Camilla Läckbergs samling för längesen! Jag hade utan problem plöjt en bok per vecka! Om jag och min hjärna hade följt samma takt vill säga, men så är ju inte fallet alls. Min hjärna har tagit kommandot över mig och bestämmer tydligen helt och hållet själv hur den vill och inte vill… Eller, ja…, vad den orkar och inte orkar heter det väl …
Det är bara så sämst att älska deckare när hjärnan endast vill läsa fem sidor åt gången och max en gång per vecka!! 😱😱😱😱

Jo, jag vet att det finns ljudböcker! Men!! Älskar jag att läsa så älskar jag att läsa! Så det så! Och det är så viktigt vem som läser en ljudbok. Och hur som haver somnar jag mest om jag lyssnar på en sådan. Jag har testat. Det är liksom inte min grej riktigt. Själva läsningen är ju hela grejen med en bok… 
Ja, ja…. Kanske om ett år… Kanske om ett år… 
That’s all. Over and out… 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *