HELANDE HÄNDER

Helande händer har vi alla i grund och botten. Även om det inte känns naturligt för dig idag att ge dig själv eller någon annan healing, så ska jag hjälpa dig på traven och lära dig en enkel övning så att du redan idag kan lära dig att ge till dig själv.  

Det sägs att vi alla föds med en klar intuition och en helande förmågan. Tyvärr kan dessa fina gåvor hamna i skymundan, beroende på hur vår uppväxt ser ut. Vardag och stress kan enkelt ta bort vår tillit till oss själva och vår förmåga. Jag vill ge dig ett enkelt tips för att stressa ner och ge dig själv healing, eftersom DU kan det, även om du inte har gått någon kurs. Genom att ge dig själv kärlek, får du lättare tillit till din egen intuition. Precis som stress, så sitter även intuitionen, ofta i magen och många väljer att istället kalla det magkänslan, den där känslan när man liksom bara känner om det känns rätt eller fel. Därför ska vi fokusera på att ge magen extra omhändertagande för att få en bra startpunkt.

images

Jag brukar göra denna övning på kvällen innan jag somnar. Men om du är ivrig och vill testa redan nu, så går det naturligtvis bra att göra övningen när som helst på dygnet.

Lägg dig ner på rygg. Ha gärna en kudde under knävecken, så slappnar ryggen av lättare.

Lägg händerna på magen; där det känns mest bekvämt att ha dem, blunda och ta några djupa andetag.

Andningen gör att kroppen trycker på bromsen och slappnar av. Eftersom jag gör övningen på kvällen brukar jag somna på det här sättet, men om du gör det på dagtid, så ligg en stund tills du känner dig klar.

Så här enkelt är det att ge sig själv kärlek, healing och avslappning. Bli inte förvånad om magen börjar låta när du gör övningen eller om du efteråt behöver springa på toa oftare än vanligt; magen brukar ibland börja arbeta när energierna sätter igång och i och med det kan det bli dags för utrensning i form av toabesök. Men det är inte säkert att du märker av något. Det är olika.

Gör gärna denna lilla övning varje dag/kväll eller i alla fall när du kommer ihåg, någon gång ibland.

Vi kan så mycket. Tro på dig själv.

Kram och Kärlek

Sara

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *