BÄSTA YOGAN!

Varje solig lördag – och söndagmorgon under sommarmånaderna börjar jag dagen på samma sätt. Jag tar min frukost och min kaffekopp och sätter mig på farstukvisten. Det är alltid lugnt och stilla på vår gata. Det enda som hörs är fåglar som kvittrar och mina katter som jagar i buskarna.

imageDet är väldigt fridfullt och tacksamt att börja helgen på detta sätt. Idag tog jag en filt och satte mig på gräsmattan och gjorde min morgonyoga där; annars brukar jag även göra yogan på farstun oxå. Idag lyssnade jag på Mirabai Ceiba, men jag har även en egen Yoga-lista på Spotify som jag oftast använder mig av. Den heter Yoga Flow och jag delar den på Spotify. Sök på Bamsesflicka eller Sara Ros så kommer jag upp där:
image

Resten av dagen bestod av trädgårdsarbete, lunch, en skön vila och kvällen spenderades med en härlig, mysig och god vän!

image image

Nu sitter jag här i sängen tillsammans med min dotter som jag knappt sett sen i onsdags då hon lekt, lekt och lekt och även sovit borta en natt.

image

Ta hand om dig; det är Du värd!

That’s all. Over and out…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *