TIPS FÖR ATT VÄNDA BITTERHET TILL FLOW!

Även om jag är yogis, andlig och har full koll på attraktionslagen, kan det ibland hända att jag tappar flowet. För mig kan det i värsta fall leda till att bitterheten börjar ta över och det hoppar i princip grodor ur mun på mig med en massa klagande och ältande om allt och inget och ditten och datten. 

Det har hänt några gånger under årens lopp. Men det finns hopp, mina vänner! Det går att byta bitterhet mot flow ganska snabbt. Svaret är Tacksamhet. 

Varje kväll innan du somnar går du igenom TRE saker som du är tacksam för; från dagen som varit eller det du allmänt är tacksam för i ditt liv. 

Jag bjuder på några exempel från mitt eget liv: 

Jag är tacksam för lata dagar i mys-pys-kläder.
  
Jag är tacksam för lördags-lyx-frukost.
  
Jag är tacksam för min fantasifulla dotter som ger mig många skratt.
 

Jag ska erkänna att det ibland gått så långt i min negativa spiral, att jag fått lov att börja läsa The secret-böckerna igen för att pränta in attraktionslagen på nytt och ägnat varje kväll till att skriva ner TIO saker jag är tacksam för…

Hur som haver så ger det snabb effekt! Två dagar senare kan jag garantera att du känner skillnad!

Lycka till!

All for now. Over and out. 

2 kommentarer till “TIPS FÖR ATT VÄNDA BITTERHET TILL FLOW!”

  1. Go morron!
    Vilket härligt inlägg! Det var så precis och gick direkt in i mitt hjärta idag! Tack! <3. Nu morgonkaffe :). Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *