NÄR DRÖMMAR TALAR KLARSPRÅK.

Drömmar är brev till dig själv, om dig själv, som kommer till dig om natten.

I går kväll mediterade jag över gammalt som inte riktigt släppt taget från själen ännu. Jag bad om att få rensa bort gammalt som inte längre gynnar mig, för att göra mer plats för självkänsla, ork och läkande. 

Jag drömde att jag packade inför en resa där jag noga tänkte igenom “behöver jag verkligen det här?” Tydligare dröm än så kan det nästan inte bli. 

Efter att jag packat befann jag mig på ett sjukhus och blev omhändertagen av snälla sjuksystrar som bad mig vila. Sjukhus kan endera stå för att kroppen är sjuk, då hus representerar kroppen. Men det kan även stå för att en läkning har börjat och speciellt om sjuksystrar finns med. Eftersom jag redan vet om att jag är sjuk och är sjukskriven, så tolkar jag drömmen positivt. 

Tyder du själv dina drömmar eller nonchalerar du dem? Det finns så mycket att hämta från vårt undermedvetna. Jag hoppas att du börjar lyssna om du inte redan gör det. ❤️

Hoppas din dag blir fin. 

Kram Sara 

4 kommentarer till “NÄR DRÖMMAR TALAR KLARSPRÅK.”

  1. Yes! Drömmarna är en fantastisk gratiscoach! Och alla drömmar är sanna – dvs talar alltid om sanningen – aldrig ngt vi redan vet. Sååååå spännande!

    1. Härligt Monica! Fortsätt med healing och bearbeta det som gjort själen trasig. Det hjälper den att läka! Jag skickar över lite extra healing till dig! Kram på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *