Hur bryter jag cirkeln? 

Jag vet att jag är bra på att hjälpa och coacha andra. Men hur kan det komma sig att det är så svårt att göra detsamma med mig själv? 

Jag vet inte hur många gånger jag tänkt tanken “NU ska jag verkligen leva efter de principer som jag VILL leva efter!” 

Men det händer inte! 

Motivationen och längtan finns där. Men jag inser mer och mer att jag inte fokuserar på det jag vill. Jag fokuserar på frågor som “vad ska vi äta för middag ikväll?” “Jag borde nog ta itu med tvätten” Därimellan lallar jag bara runt och anpassar mig fastän jag sagt till mig själv att det är precis vad jag INTE ska göra… 

När jag hamnar i det här ekorrhjulet behöver jag något som bryter av och tar in mig på rätt väg igen. Det kan vara ännu mer meditation, mer lugn musik, fler promenader – helst i skogen! längre yogapass och långa mantran. Och en inspirerande bok som pricken över i. 

  

Så här sitter jag nu – ute i höstsolen; det blåser och löven faller ner på mig. Min ena lurvis håller mig sällskap en stund och jag läser min nya bok. 

  

 
Ja, nu känns det lite bättre… 

Vi kan alla tappa bort oss i vardagen med all dess bestyr; barn, läxor, handling, städning, jobb, möten etc. Då är det bra att själv känna till när det är dags att stoppa, landa och vänta in sig själv. 

Om du inte redan har en strategi för hur din stoppknapp ser ut, så ta dig tid till att fundera och hitta den. 

Namaste ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *