Älskar jag den här??

För någon månad sedan var jag hundvakt hos min mamma och bodde där i en vecka. Jämfört med mitt hem, har hon top noch! Alltid! 

Jag vill oxå ha det så och snart, snart ska det vara så! Allt på sin plats och lägger jag tillbaka därifrån jag tog, så är allt städat och fint igen. Bara att vika ihop filten i soffan och bädda sängen. Klart! 

MEN min verklighet är långt ifrån så just nu. Jag tappade perfektionisten nån stans på vägen. 

Ditt yttre speglar ditt inre. True! Very True… 

Jag har en vän som har rensat massor i år och jag är så avis! Jag vill, men jag kan inte! Hur gör jag?!

Köpte en bok för några år sedan som hette något med “Ordning och reda” men det hjälpte inte. 

Jag har otaliga gånger försökt rensa garderoben. O yeah! Två plagg bort. Max! 

Med tanke på alla tidningar som ligger på hög här hemma; bland annat ca tjugo Amelia och Topp Hälsa. Olästa. För att jag tackar JA till prenumenation men aldrig tar mig tid att läsa…. Så har jag satt köpstopp för mig själv på tidningar; speciellt med tanke på att det oftast är liknande reportage år ut och år in…

MEN igår kunde jag inte låta bli: 

 

Det som fångade mitt intresse var: “men måste man kasta barnteckningarna” och tänkte att DETTA är ngt för mig.

 

  

Det första jag läser är: Nästa gång du rensar garderoben: istället för att fråga “använder jag den här?” Så fråga dig själv “Älskar jag den här?”

Japp! Äntligen kommer det bli rensat på riktigt här hemma! Bästa citatet ever!!

Peace, love and rocken’ roll ✌️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *