Onsdagsvägledning 

Då var det dags igen; onsdag betyder vägledning här på min blogg ❤️ Titta på korten och fundera vilket eller vilka du dras mest till ❤️


THE SUN DANCERS

Det du lägger energi på är det som växer i ditt liv och blir din verklighet. Tillåt flöde så kommer du med lätthet att nå ditt mål. Fundera inte så mycket på framtiden. Ha tålamod och lämna resten till universum. Var här och nu och tillåt dig att ha roligt medan du väntar. Fira ditt liv och allt det du har idag! 

THE CHESS QUEEN

Fundera över om din livsplan följer samma inriktning som din redan förutbestämda livsplan; tillbringar du för mycket tid i huvudet med att t ex planera och göra strategier för din framtid om när och hur allt ska ske? Detta kort kommer för att påminna dig om att allt är precis som det ska vara om du tillåter dig att följa flödet. Släpp kontrollen och låt universum sköta resten! 

THE SHADOW QUEEN

Detta kortet kommer för att säga att du behöver inhämta mer vetskap om det du jobbar med just nu. Du behöver gräva djupare för att hitta styrka och mod för att våga gå vidare. En person med mer erfarenhet än du kan komma att ge dig den information du behöver. Jämför dig inte med andra och låt inte rädsla styra dig. Att manipulera andra är ingen bra metod för att få som man vill. Och var även försiktig med att inte själv bli manipulerad. Det är dags att titta närmare på dig själv; inventera och våga se och möta dina skuggor; dina negativa sidor. Se inte dina svårigheter som misslyckande; se dem som en hjälp för att växa och komma vidare. 

THE PHONEIX

Det ät dags att släppa det som inte fungerar eller det som du har tröttnat på. Det kan betyda slutet på en relation; med någon annan eller relationen till dig själv. Det kan vara ett jobb du tröttnat på eller ett projekt som är redo att släppas. Du kanske inte tillåter saker att avslutats eller förändras på grund av rädsla även om du vet att det egentligen är det bästa du kan göra just nu. Rädsla av att göra en förändring är som att arbeta emot naturlagen; Du måste tillåta ett slut eftersom tiden är rätt. Det måste ske ett avslut för att kunna ske en nystart. 

Hoppas det kan vara till någon hjälp. 

Kram Sara ❤️

3 kommentarer till “Onsdagsvägledning ”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *