The One and Only Buddha.

Det finns en historia bakom min lilla samling av Buddhafigurer hemma. 

När jag gjorde Resan (Brandon Bays) första gången och terapeuten bad mig att visualisera en färdkost och en vägledare som skulle följa med mig – jag hade läst boken innan och i tanken tänkt att jag säkert skulle se min farmor eller någon annan logisks person– såg jag en cykel och på pakethållaren satte jag en stor och fet skrattande Buddha ha ha ha ?? 

Sen dess har jag fått Buddhas i presenter från vänner och familj som de hittat både på loppis och butiker. 

Några år efter detta fick jag en idé om att jag ville ha minst en Buddha i varje rum hemma. Och så har det blivit. Nu är inte alla skrattande och tjocka, utan det har kommit in lite andra former av mediterande yogisbuddhor oxå. 

I yogarummet vid min meditationsplats.
Badrummet.
Altanen.
I en hängande glasboll i köksfönstret.
I hallen; Välkommen in ❤️
Gästrummet.
Här är en av mina favoriter som min mammas sambo hittat på en loppis! Denna finns i hallen på övervåningen.
Verandan; Välkommen hem till oss ❤️
I min dotters rum finns ingen Buddha. Hon får änglar av mormor, mamma och bekanta istället. hemmes änglar trängs på hyllor och bord ❤️

Hoppas Du har en fin ledig dag.

Kram Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *