Överlevnadsinstinkt

De senaste veckorna har jag fått höra vilken kämpe jag är som orkar styra med allt strul. Jag hade ju lika gärna kunnat lägga mig ner och strunta i allt. Men det känns inte som ett alternativ så det är bara att bita ihop; när alla samtal är ringda och alla brev skrivna, har jag iaf gjort allt vad jag kan. Därefter ger jag tillit till universum.

Utmattningen är tillbaka på ruta ett; big time! Men jag tror inte någon förväntade sig något annat… ja, förutom vissa kontorsråttor då…

Skillnaden mot för tre år sedan är i alla fall att jag gör allt jag kan för att återhämta mig. Lyssnar på kroppen till Max!

Så hur gör jag för att orka ta mig igenom allt tjafs med myndigheter?

Som andlig försöker jag tänka positivt hela vägen. Med vetskap om att attraktionslagen fungerar, fokuserar jag på att allt löser sig. Men självklart är det inte lätt alla gånger. Speciellt inte när så mycket strular på samma gång och energin tryter.

Jag gör det jag måste för att inte försaka mer strul; jag ringer samtal, jag fixar papper, jag mailar och jag går på de möten jag behöver för att få ordning på allt. Däremellan gör jag typ ingenting. 

Jag försöker tanka energi så gott jag kan. Jag struntar i princip helt i tvätt, städning, matlagning, handling och disk. Det finns ingen energi över till det och skulle jag prioritera det, känns det som att jag kommer gå sönder.  

Så vad har jag gjort för att ladda mig själv då?

Skriva! Ut med tankar, in med tacksamhet 🙏
Bädda och sova i yogarummet…
Och hoppas på extra healing och energipåfyllning…
Lägga lite kort och mysa med katten; som alltid kommer till mig när jag tar fram mina kortlekar ❤
Kolla lättsamma familjefilmer och komedier…
Påminner mig om universum och attraktionslagen…
Yoga och meditation med sällskap av vovve ❤
Vilat mitt på ljusa dan…

Stängt av telefonen, storhandlat på Ica på nätet och hämtat på drive thru, sovit, sovit, sovit…

Så med detta sagt tar jag och kryper ner under filten igen och talar om för er att det nog tyvärr dröjer innan nästa blogginlägg… 

Men jag lovar er: I’ll be back … 

9 kommentarer till “Överlevnadsinstinkt”

  1. Nu får det vara slut med allt tjafsande begriper dom inte att dom drar ner dej ännu längre Jag skänker dej styrka hoppas det hjälper dej lite krya på dej ha det så bra som det går att ha kram ha en fin helg 🙏🌺🎂❤️

  2. Ja det enda rätta , för att tanka upp.. Finns inget som tar så mycket som att vara i klorna på försäkringskassan , avsluta ett dåligt jobb. ..Och sen övervinna att söka nytt jobb något man önskar.. Och få det innan man är tvungen in i en annan myndighet Arbetsfömedlingen… Och be och tro och tillit och söka det.. Kram fyll på så är vi snart på en ny bättre väg…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *