Drömmen om en Pool

Jag har drömt om att ha en egen pool sen jag var barn och nu har jag kommit närmare den drömmen. Nu har inte vi världens största gård, även om den är stor, och jag hade gott och väl kunnat slängt ner en större pool, men nu nöjde jag mig med en rund, lagom plaskbalja för att få ha kvar lite gräsmatta. Eftersom sambon jobbat mycket, varvat med golfresor, så i slutet på maj fick jag tillslut nog och gav mig in i poolbygget själv. Jag ringde in min pappa och sambons farfar och sen var det bara att börja bygga. Allt är fortfarande inte klart; en jordhög som ska skyfflas bort och mer bräder som ska sättas fast. Men det har varit så otroligt skönt att kunna bada direkt på morgonen innan kaffet eller sent på kvällen dem kvällar man inte orkar åka över till sjön för ett

kvällsdopp.

Det gick åt extremt mycket silvertejp!

 

I did this! Medan karln var på golfresa och dottern på klassresa (hon hade ingen aning om att vi skulle sätta upp den redan nu)

 

“Wow, jag har största vattenskålen i hela området!” 😁

 

Klart man lyckas matcha sommarklänningen med poolen 👌

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *