Getingen säger att Du ska vara nöjd med dig själv!

Om getingen säger att jag ska vara nöjd med mig själv så kan man ju undra hur väldans missnöjd jag egentligen är när getingarna bygger bo i ett gammalt täcke som legat på vädring på balkongen. Hujedamig!

 När jag upptäckte detta försökte jag mig på att få bort dem med radar-spray men alltså, nej. Dödsdömt. Efter ca två veckor kom svågern och sa att det här var väl ingen match! Bara att slänga ner allt från balkongen. Ingen av oss trodde ju att det skulle ha blivit sommarens största getingbo med tanke på det lilla hål som vi tidigare sett.

Täcket var det ju inte mycket kvar av!

Inte nog med detta så var jag så kaxig några kvällar senare när dottern inte ville gå ut på balkongen för att plocka ur sitt myggnät ”äsch! Nu finns det ju inga getingar kvar!” Nä. Eller hur!

Där låg ju bara lite rester från boet som jag INTE såg! Det gjorde så sjukt in i helsike ont att få 4 getingbett UNDER FOTEN!! Det pulserade i ca tre timmar innan den värsta smärtan lade sig. Nästa dag var det bättre! Säkert mycket p g a alla eteriska oljor jag smackade på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *