Se tillbaka för att se dina framsteg.

Om du ser tillbaka fem eller tio år; vad drömde du om då? Hur ville du att ditt liv skulle se ut? Vad strävade du efter? 

Många av oss strävar hela tiden efter nya mål. Till och med så pass mycket att vi glömmer bort att stanna upp och faktiskt se hur långt vi redan kommit med mål som vi satt upp för flera år sedan. Kanske lever du redan ditt drömliv; det som var ditt drömliv för några år sedan? utan att reflektera över det? Stanna upp och tänk efter! Har du blivit klar med utbildningen som du ville gå? Fått det där jobbet? Hittat din man och skaffat familj? Varit på långresan du alltid drömt om? Eller som jag; helt enkelt kommit längre i din egen utveckling och börjat läka från utmattning!?

Av en händelse ploppade ett gammalt blogginlägg upp från 2015 och jag förstår nu vilken otrolig resa jag har gjort. Vilken skillnad! Idag säger jag nej, jag står för att jag behöver egentid utan umgänge, jag kollar serier och slappar utan något som helst dåligt samvete, stänger dörren till tvättstugan, struntar i att städa och ursäktar mig inte ens om någon kommer förbi; eller jo, jag städar fortfarande undan det värsta om jag vet att någon ska komma på besök ? Men i det stora hela så har jag släppt jädrans mycket. Jag har inga problem att säga att jag tar en sjukdag när jag är sliten. Jag måste det, annars får jag migrän eller magkatarr eller hjärtklappning eller ångest. Och det är så skönt att bara stå i det och släppa. Och jag har till och med snart varit på en arbetsplats i ett år och under året utökat både arbetstid och arbetsuppgifter! 

Glöm inte bort din egen resa och känn dig stolt över allt du åstadkommit.

 

Namaste

Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *