UNDERBARA FREDAG!

Mmm. Vilken härlig dag jag har haft! Det är viktigt att ta hand om sig själv och jag tycker att det inte ska behöva kosta för mycket för att kunna ligga på topp. I morse fick jag två lyxiga SPA-behandlingar. Det var pedikyr och chokladskrubb-inpackning och lotion. Endast hundra riksdaler per behandling! Blev helt frälst av choklad-doften så det blev till att baka efterrätt till kvällen. Det blev LCHF anpassat och glutenfritt! Snabbt och enkelt och gott! Jag passade även på att baka bröd i samma genre.imageimageBlev himlans smarrigt! Allt bakandes gjordes såklart till riktigt bra musik från min härliga blandat-lista på Spotify. Jag bjuder på recepten i morgon. Mannen i huset har grillat mumsig middag och nu sitter jag i soffan och kollar Let’s Dance och sen blir det underbara Ack Värmland. 

Take care!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *