GUDINNANS KRAFT

image

Just nu är jag inne i ett härligt flöde med den andliga biten i mitt liv. När jag mådde som sämst i min utmattning hade jag ingen större koll på själen och intuitionen. Allt kändes mest som ett töcken. Som att jag var instängd i en grötig bubbla. Men nu har jag varit utan medicin i flera veckor och kontakten med mig själv är bättre än vad den varit på länge.

Igår kväll drog jag två Gudinnekort som visade tydligt vart jag befinner mig i livet just nu.

image

Jag är i full fart med att rena min kropp och jag har jobbat hårt med att stå kvar i min egen energi, säga nej och lyssna på vad JAG behöver.

Idag har jag planerat in en PW i skogen. Jag behöver luft och motion som det blivit alldeles för lite av de senaste veckorna eftersom jag haft en bråkig rygg som inte alls har velat motionera. Resten av dagen ska jag bara vara, vila, göra det som faller mig in.

image

 

Dagens kort påminner mig om att jag behöver ut i skogen för att få frisk luft och rening. Det är ett fint kvitto när intuitionen och korten säger samma sak.

Hur gör du för att följa din väg och din intuition?

Take care!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *