Överraskningsfirande

Jag hade en helt underbar kväll igår med min härliga familj. Överraskningen blev middag och spa ute i skogen. Bara vi. Inga andra. Det var så mycket glädje, skratt, tokeri och kärlek. Som alltid med min familj. Jag är så otroligt tacksam för alla gånger som vi har möjligheten att umgås alla tillsammans och att vi är friska och lyckliga; livet har inte alltid varit helt smärtfritt. 

Mamma hade köpt badmössor till alla 😁

Spa Celebration ligger ute i Orsaskogen och hyrs ut gruppvis så man har hela stället för sig själv. Gå gärna in och läs om stället på deras hemsida eller följ dem på Facebook. Mysigare spa får man leta efter! Det var mitt första besök igår men det kommer definitivt att bli fler gånger! 

Självklart såg mamma till att jag hade full utrustning till poolen 👌

Vi flöt runt i inomhuspoolen och lyssnade på val- och delfinljud. Så otroligt avkopplande!

Vi badade vedeldad tunna under klar stjärnhimmel och rullade oss i snön.

Kvällen var helt perfekt! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *