Sol ute, sol inne, sol i sinne… eller?!

Solen kom i veckan! Nice! En kaffekopp på balkongen i ca en kvart i onsdags innan jag åkte iväg för att få en ansiktsbehandling med syra; ni vet; fräscha till sig inför våren 😎 Efter en syrabehandling bör man helst inte vara i solen dagen efter. Men vad gör det när SMHI visar sol i flera dagar och även helgen! Wow! Och hur mycket sol har jag fått senaste dagarna? Ingen alls! Fick influensa from hell istället! Så här ligger jag sen flera dagar tillbaka i en feberdimma som kommer och går om vart annat. Jag kan inte minnas när jag hade sådan här influensa senast; typ när jag gick på gymnasiet tror jag. Men visst; fortsätt flascha med era soliga dropp-från-taket bilder och solglasögon i skidbacken vettja; själv bjuder jag på en filterselfie från feberlandet – tacksam för filter med tanke på att min mamma kom förbi igår och uttryckte “men fy så eländig du ser ut!” Och då har jag alltså till och med fått en ansiktsbehandling OCH färgat bryn och fransar för bara några få dagar sedan 😬

Ciao!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *