#40andfab


Jorå. Nu har tjejen joinat 40-årsklubben för lite mer än en vecka sedan. Jag blev firad med champagne och tårta som min dotter gjort.

Igår blev jag firad av fastrar och kusiner tillsammans med min ena faster som fyllde 70 år samma dag som jag fyllde 40. Så igår va vi ute och åt middag. Så trevligt! Och idag är det tydligen dags för en överraskning. Jag har ingen aning alls vart vi ska. Jag har hela tiden trott att jag absolut inte ska på SPA. Hade det bara varit jag, mina systrar och min mamma så hade jag trott på spa, men nu är vi ju allihop som ska iväg; mamma, pappa, sambon, svågrar och systrar. Jag har fått EN instruktion:

Vad tror ni? Någon form av spa med badtunna eller jacuzzi borde det ju bli ändå… Jag återkommer med rapport!

Puss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *