Din handväska avslöjar mer än du tror!

Det finns mycket man kan läsa av hos en person bara genom att titta på dem; deras sätt att prata och gestikulera och sättet de klär sig.

Jag var ut på lite roligheter med ett gäng tjejer för några helger sen. Vid bordet satt en yngre man som började prata om kvinnor och deras handväskor (alla vi tjejer hade våra fina “gå-ut-på-party-väskor” som prydligt låg bredvid våra vinglas) Killen berättade att han sett ett program på tv där de pratat om att “en kvinnas handväska säger mycket om henne”. Det är nog sant, tänkte jag precis innan han frågade “Vilken väska är din?” Jag visade honom min, nya, fina, fluffiga partyväska som jag köpt bara några veckor innan:

Den där säger att du måste ha en väldigt lurvig muff” 

Jag kan avslöja att han inte hade fel och att jag nu har köpt rakhyvlar 😅

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *